MENÜÜ

Esmaspäev 17.06
Hommikusöök: KAERAHELBEPUDER KEEDISEGA, TEE

Lõunasöök: STROOGANOV, MAKARONID, COLESLAWI SALAT, LEIB, MAITSEVESI

Oode: ÕUN (KPV)

Õhtusöök: PIIMA-HIRSITANGUSUPP, VÕISEPIK JUUSTUVORSTIGA

Teisipäev 18.06
Hommikusöök: HELBEPUDER SEEMNETE JA KLIIDEGA, SEPIK ÜRDI-TOORJUUSTUVÕIDEGA, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Lõunasöök: HERNESUPP, LEIB, ŠOKOLAADIVAHT

Oode: LILLKAPSAS (KPV)

Õhtusöök: PRAEKARTULID, KÜLM TOMATIKASTE, PIIM (KP)

Kolmapäev 19.06
Hommikusöök: RUKKIHELBEPUDER KEEDISEGA, VÕISEPIK

Lõunasöök: KANAŠNITSEL, KARTUL, KOOREKASTE, GRILLSALAT, LEIB, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Oode: ÕUN (KPV)

Õhtusöök: RABARBERIKOOK, PIIM (KP)

Neljapäev 20.06
Hommikusöök: MAISIHELBED, JOGURTISMUUTI BANAANI JA MUSTIKATEGA

Lõunasöök: KALASELJANKA, LEIB MUNAVÕIDEGA, ARBUUS

Oode: PAPRIKA (KPV)

Õhtusöök: MAKARONISALAT, LEIB, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Reede 21.06
Hommikusöök: MANNAPUDER KISSELLIGA

Lõunasöök: PILAFF HAKKLIHAGA, PEEDILÕIK, LEIB, MAITSEVESI

Oode: ÕUN (KPV)

Õhtusöök: VÕILEIB P/S VORSTIGA, KÜPSIS, PIIM (KP)

Teavet toidus leidavate allergeenide kohta saab toidu valmistajalt. Menüüs võib esineda muudatusi.

Mahepõllumajanduslike toodete osakaal on arvutatud kogusest