MENÜÜ

Esmaspäev 22.04
Hommikusöök: HIRSIPUDER KEEDISEGA, TEE

Lõunasöök: HAKKLIHA-PORGANDIPALL, KARTUL, KOOREKASTE, KIRJU KAPSASALAT SEEMNETEGA, LEIB, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Oode: ÕUN (KPV)

Õhtusöök: PIIMA-KLIMBISUPP, VÕISEPIK LASTEVORSTIGA

Teisipäev 23.04
Hommikusöök: ODRAHELBEPUDER PIRNIGA, LEIB TILLI-KÜÜSLAUGUVÕIDEGA, TEE

Lõunasöök: KODUNE SELJANKA, VÕILEIB, VIRSIKUKREEM SEEMNETEGA

Oode: VÄRSKE KURK (KPV)

Õhtusöök: MAKARONID KANAGA, LEIB, PIIM

Kolmapäev 24.04
Hommikusöök: NISUHELBEPUDER KEEDISEGA, SEPIK, VÕI, TEE

Lõunasöök: KALAKASTE SPINATI JA MUNAGA, RIIS, PEEDI-HAPUKURGI-PORRUSALAT, LEIB, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Oode: ÕUN (KPV)

Õhtusöök: KARTULI-HERNEPÜREE, KÜLM KASTE, LEIB, PIIM

Neljapäev 25.04
Hommikusöök: 3-VILJAHELBEPUDER, SEPIK PÄIKESEKUIVATATUD TOMATIVÕIDEGA, SOE MAHLAJOOK

Lõunasöök: KANA-LILLKAPSASUPP, LEIB, MAHLAKISSELL KOHUPIIMAKREEMIGA

Oode: PIRN (KPV)

Õhtusöök: HAUTATUD TATAR HAKKLIHAGA, TOMATI-KURGISALAT HAPUKOOREGA, LEIB, KAMAJOOK

Reede 26.04
Hommikusöök: KAERAHELBEPUDER MARJADEGA, TEE

Lõunasöök: ASUU, KURGISALAT, LEIB, MAITSEVESI

Oode: KAPSAS (KPV)

Õhtusöök: PUDRUKUKKEL, SINGIVÕIE, PIIM (KP)

NB! Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saab toidu valmistajalt. Menüüs võib esineda muudatusi.

Mahepõllumajanduslike toodete osakaal on arvutatud kogusest