MENÜÜ

Esmaspäev 28. 11
Hommikusöök: MAISIMANNAPUDER KEEDISEGA, TEE

Lõunasöök: HAKKLIHAPALL, KARTUL, KASTE, LEIB, HAPUKAPSASALAT, HAPS (KP)

Oode: ÕUNALÕIGUD (KPV)

Õhtusöök: OMLETT PORGANDIGA, VÕILEIB, SOE MAHLAJOOK

Teisipäev 29. 11
Hommikusöök: RUKKIHELBEPUDER, LEIB HEERINGAVÕI JA MUNAGA, TEE

Lõunasöök: TOMATI- LÄÄTSESUPP, LEIB, KODUJUUSTUVAHT MARJADEGA

Oode: KAPSALÕIGUD

Õhtusöök: KARTULI – JUUSTU – MUNAVORM, PIIM (KP)

Kolmapäev 30. 11
Hommikusöök: PIIMA – HELBESUPP, VÕISEPIK VORSTIGA

Lõunasöök: KALAKASTE, KARTUL, LEIB, PEEDI- HAPUKURGI- PORRUSALAT, MUSTSÕSTRAMAHLAJOOK

Oode: PIRNILÕIGUD (KPV)

Õhtusöök: MAKARONID HAKKLIHAGA, PIIM (KP)

Neljapäev 1.12
Hommikusöök: 3-VILJAHELBEPUDER, SEPIK PEEDIVÕIDEGA, TEE

Lõunasöök: TALUPOJASUPP, LEIB, PEHME PIPARKOOK MARJAKISSELLIGA

Oode: PORGANDILÕIGUD

Õhtusöök: ASUU, LEIB, PIIM (KP)

Reede 2. 12
Hommikusöök: KAERAHELBEPUDER KEEDISEGA, TEE

Lõunasöök: MAKSAKASTE, KARTUL, LEIB, HIINAKAPSASALAT, PIIM (KP)

Oode: ÕUNALÕIGUD (KPV)

Õhtusöök: PIIMA – TÄHEKESESUPP, VÕILEIB KEEDUSINGIGA

Mahepõllumajanduslike toodete osakaal
on arvutatud kogusest